20:55


Du är min tankar dag som natt. Vart jag än går & vad jag än gör så påminner allt om dig.

Hellu, la mig och kolla på film runt tre och somnade. Vaknade halv åtta och käkade middag och sitter nu hära. Snart är jennifer här och då blire glo på film och sova tidigt. Jag är så jävla sjukt trött, ska bli galet skönt att få sova ut imorgon. Lovley.


Blir så jävla äckligt irriterad!

Jag ligger redan på botten. Jag mår dåligare än vad jag någonsin gjort. Men ändå den här veckan har jag kämpat mig upp ur sängen varje jävla morgon och gått till skolan men det ända man får i plugget är skit. Så jävla äckel trött på att höra alla säga " Felicia, du måste börja jobba " Du har underkänt i alla ämnen " Du måste sluta skolka " Du måste ta skolan på allvar nu " Du måste komma i tid på mornarna " " Du måste sluta bråka "

MEN FÖRIHELVETE HÅLLKÄFTEN! MITT LIV, MINA BESLUT. OM JAG INTE VILL TA TAG I SKOLAN SÅ LÅÅÅÅÅÅÅÅT MIG VARA FÖR I HELVETE. Jag blev utskriven från ett jävla psykhem för en vecka sedan, fattar ni inte att jag mår skit ? Jag gör mitt bästa, bara att jag kämpar mig upp i sängen och går till skolan är ett stort jävla plus för mig med tanke på att jag varit borta en månad från plugget. Kan ni inte se det positiva istället för att bara gräva fram det negativa i mig ? Jag har ingen ork, ingen ork till att jobba, ingen ork till att vara på lektioner, om jag ska vara ärlig så skiter jag fullständigt i mina betyg och ja jag vet att jag har ig i allt. MEN JAG BRYR MIG INTE JUST NU! Jag mår inte bra, jag är inte ens okej. Hur fan ska jag kunna ta tag i skolan när jag knappt kan ta hand om mig själv!? Varför ska folk alltid se det negativa i mig ? Jag vet att jag har många negativa sidor, men tro jag har även postivia. Kan ni inte se dom ? Nej ni ska alltid se det dåliga jag gör. När jag väl gör något bra, så får jag skit för det också. Jag pallar inte, jag hoppar fan av skolan snart alltså. DAAAAAAAAMP

I'm losing my voice



Ska om fem min springa upp till busshållsplatsen som ligger tre minuter utanför mig och möta upp min fina vän Jennifer då vi går till Ica och köper lite gott sen hem till mig och kolla film. Likadan som alla andra kvällar. Skönt att ha sovsällskap, speciellt med tanke på hur jag mår nu. Men nu måste jag rusa, så hon inte behöver stå och vänta på mig i tusen år som hon vanligtvis brukar få göra eftersom jag är gaaanska seg av mig, h3h3. Hörs imorgon
PUSS


Tungpiercingar

Beställde nyss hem dom hära tungpiercingarna, aaaassnygga, eeeenligt mig då ;)






Svar på kommentar

Svar på kommentar: hur var det att på ett psykhem ?

Svar: Vilken jävla fråga men aja. Eftersom jag bodde under tvångvård. Tvångvård innebär att om man själv inte stannar på sjukhuset frivilligt och läkarna på sjukhuset tycker att du behöver hjälp så sätter dom tvångsvård på dig. Lagen om psykiatrisk tvångsvård innebär att svårt psykiskt sjuka kan bli intagna för vård mot sin vilja. Du kan bara vårdas mot din vilja om du allvarlig psykisk sjuk som till exempel psykos eller depression med självmordstankar. Men vill du inte ha vård sätter dom tvångvård på dig om dom anser att det är så passt allvarligt att du kan inte vara hemma/ensam för att du har sånna pass starka självmordstankar. Dessutom måste du ha ett nödvändigt behov av kvalificerad psykiatrisk vård på sjukhus dygnet runt.

Det är tvångsvård och det fick jag. Så tänk er som ett fängelse, det känns ungifär så. Du får inte göra någonting. Det fanns en säng, ett bord och ett handfat på mitt rum. Dom kommer in och ger mig lugnande mediciner, nattläkarna och dagläkarna går hela tiden ute i korridorerna och vaktar så man inte försöker skada sig själv/ta livet av sig eller rymma därifrån, fast det är omöjligt att rymma eftersom det är låsta dörrar och inga fönster går att öppna. Det kommer in läkare till mig hela tiden och försökte få ur mig så mycket som möjligt. Men jag satt i sängen där på avedlningen och kollade in i väggen i fyra dagar. Prata knappt och åt inte. Grät och grät. Kunde inte sova. Ett psykhem är till för folk som mår så dåligt så man vill ta sitt eget liv. Man har försökt/eller har starka självmordstankar. Det är därför läkarna hela tiden övervakar så man inte gör sig själv illa. Fast det är omjöligt på ett psykhem eftersom allting består av plast. Hoppas det var svaret på din fråga. Mer än så tänker jag inte öppna mig i bloggen!


Nej jag får inte gå ut när jag vill & med vem jag vill längre

Agåeende mitt inlägg under så fick jag en kommentar och haha nej dom har inte låst dörrarna så jag inte får gå ut. Men jag får inte vara ute på kvällarna längre. Får inte umgås med vem jag vill. Får inte bli lämnad själv ensam hemma. Detta pga mina psykologer på psykhemmet sagt det till min mamma och dom är oroliga att jag ska skada mig själv osvosv. Därför dom inte får lämna mig ensam. Och därför jag inte får gå ut för dom är rädda att jag drar i mig för mycket alkohol eftersom jag har problem med alkoholen enligt dom och BLABLABLA. När dom märker att jag tar imot hjälpen jag får och när dom märker att jag mår bättre då " släpper " dom ut mig igen. Alltså då får jag göra vad jag vill igen ;p Så därför sitter jag framför datorn och uppdaterar hela jävla tiden, för att jag får inte göra något annat! Haha synd om mig alltså, cutcut. HAHA, fucking patetiskt det här alltså, när ska dom inse att jag mår inte bättre av att sitta inlåst och inte får göra ett piss


Everything i need is only you

Askul att jag börjat få lite kommentarer då och då eftersom jag typ är inlåst och inte får göra något så spenderas min tid framför datorn, astråkigt! Men lite kul att svara på kommentarer, fick en kommentar i förrgår som jag inte orkade svara på då men kan svara på den nu.

Håller du på med droger :O:S ?

Svar: Nej det gör jag inte längre. Jag gjorde i somras under två månaders tid. Tro mig, det är ingenting jag är stolt över. Men har nu slutatat med det. Bara skit grejer, så ni som aldrig har testat. Gör det inte heller, håll er borta från skiten. Det blir bara problem. Tro mig.

Hej iallafall, kom precis hem från soc mötet. Gick väll bra.. eller nått! Trött på alla jävla möten som varit och som kommer bli framöver, suck! Ska iallafall käka middag, min tunga har blivit asbra. Eller den är inte lika svullen längre så kan iallafall äta lite nu, dnaajs.
Men funderar på att börja med frågestund ? Jag får seee hur det blir med det. Men först ska jag få min jävla header fixad. Men den bruden som ska hjälpa mig ska ha femtio kr för det och jag har pengar men känns lite surt att betala femtio kr. Så ska ragga upp någon annan som gör det gratis!


Outfitt


Fick bli änkelt.
Tröja - Gina tricot
Jeans - Bik book

Har precis sminkat klart mig och bytt om. Sitter och väntar på att tiden ska komma så jag kan få det här jävla hor mötet överstökat. Påtal om något helt annat, har suttit och klickat runt på olika piercingsidor, beställt hem typ sex stycken piercingar till tungan. I'm happy. Yes, och längtar som fan tills det läker då jag får byta.


this pain is killing me inside


No makeup

Helvete vad pisst jag mår alltså. Pallar inte!

Jennifer väckte mig tjugo över åtta imorse då vi igentligen började, vi klädde på oss och drog mot plugget. Har bara legat med huvudet på bänken idag och lyssnat på musik. Min humör är sämst och allt är bara blää just nu. Aja vi kom precis hem till mig och jennifer står i duschen, hon ska iväg och träffa kim. Och jag ska på soc möte klockan tre. Sen kommer jennifer hit som vanligt och sover. Vet inte om det blir skola för mig mer den här veckan, känner att jag klarar inte av det. Måste först känna att jag mår hyffsat bra innan jag sätter foten i skolan. Aja ska försöka käka lite, pussen


Säg att du älskar mig


YO! Fetto läppar :(

Jag och Jennifer har precis käkat mackor och tjockat oss lite. Ska lägga oss i sängen och kolla på filmen " Säg att du älskar mig " Så jävla hemsk men ändå så jävla bra. Skola och allt imorgon i think, så vi hörs. Puss på stjärten.


<3



Du får mig att orka. Du får mig att forstätta. Du är min bästavän.
Jag älskar dig Jennifer


HAHA, panik ? jaaaa

OUFF, fick värsta paniken alltså. Min tunga är skitäcklig, som ett vitt/grönt tjockt lager på hela tungan. Skitskarrigt, jag vet. Men det går bort när jag borsta tänderna. Men var fett nojjig att min tunga skulle bli inflamerad ( stavning ) haha så ringde emelie och hade värsta paniken men hon sa att det var vanligt, att man brukar få så. HAHA, nu kan jag andas igen. Fan dör om det här bli inflamerat, har velat haft tungpiercing i tusen år men aldrig vågat, och nu äntligen gjorde jag det. Nej så ska det bli inflamerat. Haha, ber till allt att det inte blir det. Beställde iallafall hem en tungpiercing som jag ska byta till sen när det har läkt. Och jag är galen i ganja märken, majablad osv. Så beställde denna :


Ögonorgasm!

Sega jävla hor tant



Haha jag och Marcus i somras. En aning liiiiite borta båda två.

Kom precis hem från pappa där min psykolog också var, alltså seriöst. Hon är ju helt rubbad i huvudet. Hon är så jävla trög och fattar ingenting, vill bara slå in huvudet på henne. BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD! Hon behandlar mig som en jävla tre - åring, gaaaah! Aja nog om det. Ska käka middag snart, hungrig som faen. Ska även träffa Sophie också innan Jennifer kommer hit.

Morgondagens planer är väll skolan om jag pallar. Klockan tre har jag soc möte sen ska jag kanske träffa mitt ex Marcus, dnaaaajs!


Miss you


Igonera att jag ser ut som fan på bilden!
Sitter iallafall och camar och snackar lite med denna sötunge på msn. Gosh, saknar henne!! <3


Idioter



Pissdag. Drog till mötet i skolan vid tio, tog ca en halvtimma sen drog jag och jennfier till handen och käka och vi kom precis hem till mig. Ska bara chilla och titta på film, är inte på bästa humöret direkt. Vid fyra ska jag hem till pappa för min psykolog kommer dit. Sen vettefan vad som händer, eller jo jennifer kommer hit och sover över igen, love to you darling <3


Mot plugget snart



Godmorgon snyggingar!
Me and Jennifer gick upp vid kvart över åtta och jag har precis fixat klart mig. Vid kvart i tio ska vi börja dra mot skolan. Har inte varit i plugget på en månad så känns ganska segt. Men ska bara dit på möte sen hem igen. Vid fyra idag så kommer min psykolog hem till hos, kul.. eller nått! Nej men ska vänta på att Jennifer bli klar sen röka. Pusselipuss


waking up screaming it's always the same



Tog en riktigt lång varm dusch, rakade mig, gjorde hårinpackning osvosv. Har precis målat klart naglarna och fönat/plattat håret. Freeeesch! Sitter och väntar på mat, ska försöka käka lite. Väntar också på att segproppen Jennifer ska komma hit. Nödvändigt inlägg ? Ohyes.


Stan



Kom hem för ca en timma sedan. Drog somsagt till stan med mamma och hennes kille. Köpte piercing till ögonbrynet och läppen, fick även med mig en väska hem, väldigt behövligt kan jag säga, hundra kr värsta kapet ju! Har precis städat klart och dammsugit rummet, grym jag är. Det såg förjävligt ut, så skönt och få det gjort. Ska proppa i mig alvedon och ipren ihopp om att tungsmärtan ska dämpa lite, den tar kål på mig. Jennifer kommer även hit sen och sover över, myyys! Haha sitter och babblar på om allt och inget, vi hörs. Harebrahej

Juste angåeende min header, jag ska fixa den snart!


Sug



Precis tagit min lugnande och sömntabletter, så ögonen går i kors! Ska lägga mig och kolla på film. Sug kuk helg alltså, får fan panik av att sitta inne. Låt mig bara dra ut, vadfan tror ni jag ska göra liksom. Har sagt tusen gånger att jag tänker inte göra om det. Gaaaaah, damp! Aja imorgon ska jag iallafall till stan med mamiii för ska köpa piercingar till ögonbrynet och läppen, har tappa båda mina. Bra felicia (y) Ska på samma gång kolla till tungan också. Nej nu bara babblar jag på. Hoppas ni har en grymt mycket roligare helg än mig. Puss på er


Söta unge!



Ska alldeles strax dra till centrum och möta upp denna snygga tjej.
 Vi ska köpa lite mys sen hem till mig igen och glo på film och bara mysa. Har en massa att snacka om och alltid lika skönt att prata med henne. Love you girl!


<3 piggelin


Piggelin är min ända trogna vän just nu, alltså gaaaaah jag får damp. Det gör så äckel ont. Så sitter och knarkar glass och lägger den på tungan så det ska bli kallt.

Jaja, ska iallafall hoppa in i duschen nu och fixa mig sen träffa Nathalie, puusss på det!


Jag gjorde de!



De gjorde inte alls ont och ta självaste hålet, men nu efter! Säger bara omfg, det gör så jävla fitt ont. Det bankar i hela tungan, vill bara ta ut piercingen. Kan inte snacka eller något. Och imorgon kommer tungan vara ännu mer svullen och göra ännu ondare. Åh, vadfan har jag gett mig in på!?


Nervös ? En aniiiiiiiiing

Sitter och väntar på att pappa och hans tjej ska komma och hämta mig sen drar vi till stan och jag piercar tungan, alltså vet ni hur äckligt jävla fitt hor kuk balle nervös jag är ? AAAAAAAH. JAG KOMMER FUCKING DÖ!

Piercar tungan imorgon



Imorgon drar jag och min padre till stan för jag ska pierca tungan! Omfg vad nervös jag är!


Don't look at me



Jag ångra mig, jag har valt att inte ta upp i bloggen varför jag åkte in på psyk! Jag skiter i alla rykten som går om mig nu. Tänkte bara klargöra för er som säger att jag åkte in på psyk för jag är galen. Nej nej & återigen nej, jag är inte galen. Och för er i min skola som såg mig i söndags i centrum när ambulansen försökte få liv i mig, ni behöver inte gå runt och säga att jag är död. Tro mig, jag lever. Och för er som säger att jag är för feg för att gå till skolan för att jag är rädd att folk ska snacka om att jag åkte in på psyk. Mitt svar är NEJ. Jag är inte för feg, skiter totalt i att folk snackar om mig. Jag får inte gå till skolan för mina psykologer för då kommer gamla sår rivas upp hos philip och dom är rädd att det händer samma sak igen. Att jag försöker ta livet av mig. Så nej jag är inte för feg, jag får inte gå till skolan än. På måndag klockan 10 ska jag dit på möte. Sen när mina psykologer ser att jag mår bättre, att jag vill leva, att jag slutat skada mig själv då släpper dom iväg mig till skolan!

Jag mår skit, har hamnat på botten. Denna gång klarade jag mig inte själv upp. För jag ville inte det. Jag var redo att lämna allt. Men jag får hjälp, jag kommer få all hjälp psykologer, socialen, habilitering, läkare osv kan ge mig. Jag är villig att ta imot hjälpen nu. För såhär tänker jag inte må längre.

Tack till min älskade familj och älskade vänner som finns. Jag älskar er


I need you



Efter mötet på bup så träffade jag tessi, vi strosa runt lite i handen. Träffade sen jennifer ett tag och sitter nu hemma. Ska alldeles strax bege mig mot mammas jobb med henne eftersom jag inte får vara hemma själv utan att någon vuxen "vaktar" mig och håller koll på mig. Så ska vara där i tjugo min tills mammas kille slutar jobba då han hämtar mig och så åker vi hem. Har ångest och mår skit, ska ta mina lugnande. Puss


Godmorgon



Vaknade imorse av att solen sken in i rummet, så jävla underbart väder. Känns verkligen att våren är på g! Gick upp för tjugo min sen och ska klä på mig osv sen vidare till bup och ha möten. Efter det blir det en tripp till handen för måste köpa ny mascara, min är helt gone. Så jävla irriterande! Men nu ska jag ta min medicin sen börja fixa mig. Ville bara slänga in ett snabbt inlägg.
Over and out


"


Bloggen fixas imorgon, troligtvist



Min blogg ser ut som fan, jag vet. Ska fixa det imorgon pallar inte ikväll! Träffat min älskade Jennifer idag, käkat tacobar. Första maten jag får i mig på två veckor. Vi gick runt och snacka lite, även färgat håret rött. Sitter hemma nu med tess, lyssnar på lite musik och bara umgås, softsoft. Njuter av att vara hemma, så jävla underbart skönt. Men blir ingen skola för mig på ett tag förrens jag mår bättre och klarar av att gå dit och får gå dit. Måste iallafall upp vid typ tio imorgon för ska vara på bup imorgon och träffa min läkare och psykolog. Förstår att ni har mycket fråger varför jag vart inlagd på psykhem. Har valt att ta upp det i bloggen så ni får veta sanningen. För går rykten om vad som hänt och dom rykterna är helt fel, så tro inte på rykterna ni fått höra. Men ikväll tänker jag inte berätta, mår kasst. Hoppas ni förstår. Har tagit mina lugnande så är astrött och ska försöka sova och hoppas på lite sömn. Skulle vara skönt med en natt utan tårar och ångest. puss

Vart utskriven idag. Hemma nu!

Så jävla mycket tankar som snurrar. Så jävla mycket som hänt. Jag vart utskriven från barnpsykhemmet idag. Vart på möte i handen med min soc, habilitering och läkare och psykologer från avdelningen. Finns så mycket jag vill säga, men får inte ut ett jävla piss. Jag behöver hjälpen jag kommer att få nu, men har svårt att ta imot den. Jag skäms över hur jag mår.. Jag måste smälta allt, jag kan uppdatera om ett tag igen.


Jag älskar dig så jävla mycket syster <3


..

Vakna precis av att min läkare kom in med min medicin. Ligger i sängen just nu och gör ingenting. Och idag försvinner troligtvist min tvångsvård, kan jag iaf få gå någon stans utan att läkarna vaktar mig. Har massa möten idag och hoppas på att få komma hem idag men det tror jag inte.

"

Exakt en vecka sen. Smärtan tar kål på mig.


Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig

Satt och läste min "inkorg" på facebook där du skrivit en massa till mig. För en månad sen skickade du det hära " Jag kommer aldrig lämna dej. aldrig jag vågar inte tänka den tanken jag vill vara med dej föralltid älskling. du är det finaste som existerar "
När jag läser det kommer mina tårar, det gör så jävla ont i mig. Hur kan man säga sånna ord och inte mena dom ? Orden " Jag kommer aldrig lämna dig " dom bara ekar i huvudet på mig. Jag glömmer aldrig någinsin när vi stod utanför min port och rökte, du höll om mig och kollade mig i ögonen och sa " Jag älskar dig och kommer alltid vara vid din sida. Kommer aldrig lämna dig älskling " Hur kunde du kolla mig i ögonen och säga något du inte ens menade ? Jag tror inte på någon längre. Jag har totalt tappat hoppet om kärlek. Tappat hoppet om exakt allting. Jag har börjat komma ut, umgås med vänner och killar igen ihopp om att försöka tänka på annat än dig. Men det går inte, du är i mina tankar vart jag än går och vad jag än gör. Vem jag än är med. Det känns så jävla fel när någon annan kille rör vid mig nu. Det ska inte vara någon annan, det ska vara du. Bara du. Det ska inte vara någon annan kille som kysser mig eller håller om mig. Det ska vara du. Bara du.
Jag klarade inte av att gå till skolan men i fredags gjorde jag mitt bästa. Var där i någon timma, du kolla inte ens på mig. Du tittade inte ens åt mitt håll. Varför gör du såhär ? Vad har jag gjort dig. Om det är någon som ska vara sur så är det jag. Jag fick ett sms där det stog " Det är slut " Jag har fortfarande inte fått en förklaring varför, det knäcker mig. Efter fem dagar i sängen, gråtande och skadande så reste jag mig upp. Kom ut, drog på mig ett leende. Men inom mig är smärtan så jävla stor. Jag vill skrika och gråta hela tiden. Vill ha dig framför mig nu, klarar inte av det här längre. Jag gör fan inte det. Jag får panik. Jag blir galen. Jag behöver dig mer än någon annan. Jag älskar dig så det gör ont i mig. Det är helt sjukt att jag blev kär i dig. Du var min bästa killpolare, men jag föll för dig. Kommer du ihåg första månaden vi var tillsammans. Allt var så jävla perfekt, allt var helt jävla underbart. Men sen började allt fucka upp sig. Varför gjorde du såhär ? Vi kunde kämpa tillsammans, du gav upp. Du lämnade mig, du har gått vidare. Du är glad utan mig. Jag ser dig skratta och le. Du mår bra nu, utan mig. Det gör ont i mig att veta att jag får aldrig mer tillbaka dig. Nu har det gått exakt en vecka sen du läman mig, jag vill inte ta ett steg till utan dig. Jag spårar ur snart, kommer falla tillbaka till den gamla Felicia igen. Jag mår skit, sämre än vad jag någonsin gjort. Jag vill skada mig, vill skrika, vill slåss, vill gråta, vill bli älskad av dig igen, vill ha din värme igen, vill ha din trygghet igen, vill så jävla mycket! Jag går på lugnande tabletter för att klara av dagarna och nätterna. Jag bryter ihop. Jag är knäckt. Jag är i tusen bitar. Jag sitter och lyssnar på våran låt hela tiden. Kollar bilder på oss. Vill slita ut hjärtat, aldrig mer sakna och aldrig mer känna smärta. Det här är så jävla fuckt upp. Aldrig varit med om denna smärta, aldrig varit såhär nere, aldrig mått så jävla dåligt. Tro mig när jag säger dethär, jag har gått igenom en massa men fan aldrig mått såhär. Jag ska aldrig mer släppa in en kille i mitt liv. Jag ska bli lesbisk!